Uutiset

Shiki 16-17

Tässäpä viimein ne pari jaksoa Shikiä, joita lupailin jokunen kuukausi sitten.


19.11.2017 - Mouryou Kommentteja (1)

Uudet sivut

Ei uusia julkaisuja tällä kertaa, mutta tarkkaavaisimmat saattavat huomata että sivut näyttävät hieman erilaisilta. Syy siihen on taustalla pyörivä kokonaan uusi julkaisujärjestelmä, joka suoraviivaistaa julkaisujen tekoa ja ottaa UshiTV:nkin huomioon julkaisuprosessissa. Myös tracker-softa on vaihtunut uuteen.

Muutokset ovat siis enemmän konepellin alla, mutta on ulkoasua myös viilattu hieman mobiiliystävällisemmäksi (erityisesti UshiTV) ja otettu https käyttöön.

Tarkoitus oli myös julkaistakin jotain käyttöönoton yhteydessä, mutta koska tuli vaihdettua tässä palveluntarjoajaa, niin ajattelin, että olisi typerää siirtää vanhat sivut uudelle palvelimelle, kun uudetkin ovat käytännössä valmiit. No, itsenäisyyspäivä lähestyy, ja silloin saattaa olla luvassa jotain aiheeseen liittyvää julkaisua.


27.10.2017 - MrSake Kommentoi

Tenshi no tamago

Kevätauringon kurkistellessa pilvien lomasta on aika heräillä talvihorroksesta. Puolen vuoden hiljaiselon syynä on tällä kertaa ollutkin astetta vaativampi käännöstyö. Julkaisuvuorossa on Ghost in the Shell -elokuvasta paremmin tunnetun Mamoru Oshiin ohjaama elokuva Tenshi no tamago. Rikkaan dialogin ja syvällisen, monitulkintaisen tarinan takia kääntäminen tuotti välillä harmaita hiuksia, mutta täytyihän näin merkittävä taideteos saada suomennettua.


01.04.2017 - Mouryou Kommentoi

Aoi Bungaku 09-10

Shikin ollessa yhä tauolla löysin koneen uumenista sentään pari julkaisematonta Aoin jaksoa. Työkiireiden takia en uskalla luvata mitään varmaa Shikin suhteen, mutta julkaisut jatkuvat vielä syksyn aikana jollakin aikataululla.


10.09.2016 - Mouryou Kommentoi

[BRF-Ushi] Carnival Phantasm 12

Shiki-julkaisujen toipuessa levyrikosta on hyvä aika julkaista jotain muuta, joten tässäpä olisi Carnival Phantasmin viimeinen varsinainen jakso (pari ova-jaksoa tulee vielä jossain vaiheessa)

Myös Ushi-TV:n puolella on taas yksi uusi jakso Katria.


31.07.2016 - MrSake Kommentoi